En ny webbplats för Cornelis


Posted on 29th februari, by Joakim Lind in Sällskapet, Webbplatsen. Kommentarer inaktiverade för En ny webbplats för Cornelis

Välkommen till Cornelis Vreeswijks nya officiella webbplats.

Sidan drivs av Cornelis Vreeswijksällskapet, en medlemsförening med syfte att sprida kännedom om Cornelis Vreeswijk som person, hans musik och poesi till nya generationer. Webbplatsen är en del av helheten och med tanke på hur internet utvecklats de senaste åren var det dags att göra något nytt. Webben har fått en tydlig social dimension. Det har blivit enklare att föra dialog på nätet, att utbyta erfarenheter, samarbeta och diskutera, och att samla och samlas runt intressant material om exempelvis en person. Som Cornelis. Tanken är att efterhand bygga ut sidan med nya funktioner som ska underlätta för medlemmar och andra nyfikna att dela med sig av minnen, tankar och material kring Cornelis Vreeswijks liv och verk. Vi börjar här och sedan går vi vidare.

För att sidorna ska få ett så bra innehåll som möjligt och hjälpa intresset för Cornelis att växa behöver vi din medverkan. Kommentera, diskutera och dela med dig av dina egna historier och spännande material till alla intresserade besökare. Tyck till om något, föreslå något annat (exempelvis med ett e-brev till sällskapet). Hur ska vi utveckla föreningens närvaro på webben? Vi söker även skribenter som vill vara med och skriva artiklar, antingen som tillfällig gäst eller som del av vår redaktion. Skicka en intresseanmälan (till exempel med formuläret nedan) med något kort om vad du kan och vill bidra med, eller vad du skulle vilja skriva om.

Vill du bli medlem i Cornelis Vreeswijksällskapet, klicka på Sällskapet i menyn längst upp.

Åter igen välkommen. Vi hoppas att du ska  trivas.

Kontakta oss

Ditt namn

Din e-postadress

Ämne

Ditt meddelande

Kommentarer inaktiverade.