Årsberättelse för 2011, Sundsvallsavdelningen


Posted on 2nd mars, by Jocke Kellokumpu in Arkiverat. Kommentarer inaktiverade för Årsberättelse för 2011, Sundsvallsavdelningen

Styrelsen som består av Leif Nyberg, Kajsa Bergström, Gerd Lindfors, Johnny Dahl och Olli Bergsröm har haft 5 sammankomster under 2011.

Aktiviteter:

Även 2011(28 maj) har vi haft en monter på Vattjoms marknad, där vi pratar Cornelis med många intresserade besökare, dessutom säljer vi lotter med sponsrade vinster, som ger några kronor till vår kassa. Och som tidigare år är Cornelissällskapet värd för Marknadsavslutningen på restaurang DINOS, där blir det alltid mycket Cornelismusik och trevlig samvaro.

Vi har varje år arrangerat resa till Cornelisdagen, men 2011 blev intresset för dåligt så endast några ur styrelsen åkte ner på söndagen, vi hoppas på bättre uppslutning 2012.

13 aug arrangerade vi för tredje året “Visor på Smedjan” på puben som ligger i Sörfors i Ljungans vackra dalgång. Här får trubadurer nya som etablerade chans att träffas, spela och lyssna på varandra, även för publiken är det en möjlighet att finna en ny favoritmusikant. I år var det ett 10-tal trubadurer/grupper som framförde egna och andras visor.

Adress hemsida: http://www.visorsmedjan.se/Visor-paa-Smedjan.htm

Sundsvall i mars 2012

Leif Nyberg, ordförande

Kommentarer inaktiverade.