Visaftnar på Monks


Posted on 1st februari, by Martin Tode in Arkiverat. Kommentarer inaktiverade för Visaftnar på Monks

Den 29 januari drog årets visaftnar på Monks Wine Room, Lilla Nygatan 2 i Gamla stan, igång och därefter har både kända och okända vissångare och tacksam publik flockats på Monks sista söndagen varje månad (med uppehåll under sommaren).

Vinter- och vårsäsongen blev det fem sådana skönt trivsamma tillställningar ledda av värden och trubaduren Mathias G Pettersson, och i augusti var det premiär för höstsäsongen. Monkskvällarna har bjudit på en rad fantastiska vistolkningar, gott om folk och varm stämning. Fritt inträde och öppen scen för hugade musikanter, sångare eller poeter har förstås inte gjort saken sämre! Varmt välkomna till höstens/vinterns viskvällar på Monks!

 

Visafton_29_januari

Foto Rolf Janelm och Martin Tode

Några av alla de vissångare, musiker och underhållare som hittills delat den minimala scenen med Mathias är Jan Österman, Martin Tode & Direktionen, Lasse Jansson, Camilla Ringquist, Jonas af Roslagen (Jonas Flodén), Basse Holmberg, Anders Beckius och Ingmar Svensson.

Det har förstås inte bara sjungits Cornelis utan också Bellman och andra storheter i den svenska visskatten. Därtill många egna visor, väl emottagna i den fullsatta lokalen.

Kommentarer inaktiverade.